Kaip visam laikui ištrinti „Apple ID“ paskyrą

Tiffany Garrett

Nesvarbu, ar norite ištrinti antrinę paskyrą, ar dalintis keliais su „Apple ID“ dėl kitos priežasties, skaitykite toliau, kaip visam laikui ištrinti „Apple ID“ paskyrą.

„Apple“ siūlo galimybę visam laikui ištrinti „Apple ID“ paskyrą ir laikinai ją išjungti. Jei tikrai norite ištrinti savo paskyrą, pereikite žemiau.



Jei dar nesate tikras, štai kas nutiks, kai ištrinsite „Apple ID“ (per „Apple“ duomenų ir privatumo puslapis ):

Kas nutiks, kai mano paskyra bus ištrinta?

  • Negalėsite pasiekti „iTunes Store“, „Apple Books“ ir „App Store“ pirkinių.
  • Jūsų „iCloud“ saugomos nuotraukos, vaizdo įrašai ir dokumentai bus visam laikui ištrinti.
  • Pranešimų negausite išsiųstas į jūsų sąskaitą per „iMessage“, „FaceTime“ ar „iCloud Mail“.
  • Negalėsite prisijungti ir naudotis tokiomis paslaugomis kaip „iCloud“, „iTunes“, „Apple Books“, „App Store“, „Apple Pay“, „iMessage“, „FaceTime“ ir „Find My iPhone“.
  • Jūsų duomenys, susieti su „Apple“ paslaugomis, bus visam laikui ištrinti. Kai kurios išimtys gali kreiptis.
  • Jei esate užsiregistravęs „iPhone“ atnaujinimo programa , turite toliau mokėti už savo įrenginį.
  • Ištrynus, neatšaukiami jokie remonto ar „Apple Store“ užsakymai. Tačiau visi paskyrimai, kuriuos suplanavote „Apple Store“, bus atšaukti, o ištrynus paskyrą, visi atidaryti „Apple Care“ atvejai bus visam laikui uždaryti ir nepasiekiami.
  • Kiti klausimai? Perskaitykite mūsų DUK.

Alternatyvi paskyros ištrynimo ar deaktyvavimo parinktis yra „Apple ID“ el. pašto adreso pakeitimas .

Kaip visam laikui ištrinti „Apple ID“ paskyrą

  1. Eikite į „Apple“ duomenis ir privatumą tinklalapio prisijungimas
  2. Prisijunkite prie paskyros, kurią norite ištrinti
  3. Dugno apačioje spustelėkite Prašymas ištrinti jūsų paskyrą
  4. Įsitikinkite, kad norite ištrinti savo paskyrą ir dar kartą patikrinti duomenų atsargines kopijas
  5. Dar kartą patikrinkite, ar turite „Apple ID“ prenumeratų
  6. Pasirinkite paskyros ištrynimo priežastį, spustelėkite Tęsti
  7. Vykdykite likusius raginimus visam laikui ištrinti „Apple ID“ paskyrą

Štai kaip atrodo procesas:

Kai būsite prisijungę, spustelėkite Prašymas ištrinti jūsų paskyrą apačioje:

Prieš ištrindami paskyrą, atlikite rekomenduojamus veiksmus. Kai būsite pasirengę, pasirinkite priežastį ir spustelėkite Tęsti .

Vykdykite likusius raginimus visam laikui ištrinti „Apple ID“ paskyrą.

Jei ketinate laikinai išjungti, tai reiškia:

Kas nutiks, kai mano paskyra bus išjungta?

  • „Apple“ nepasieks ir netvarkys jūsų duomenų. Kai kurios išimtys gali kreiptis.
  • Negalėsite pasiekti „iTunes Store“, „Apple Books“ ir „App Store“ pirkinių.
  • Negalėsite pasiekti jokių „iCloud“ saugomų duomenų, tokių kaip nuotraukos, vaizdo įrašai ar dokumentai.
  • Negalėsite prisijungti ir naudotis tokiomis paslaugomis kaip „iCloud“, „iTunes“, „Apple Books“, „App Store“, „Apple Pay“, „iMessage“, „FaceTime“ ir „Find My iPhone“.
  • Pranešimų negausite išsiųstas į jūsų sąskaitą per „iMessage“, „FaceTime“ ar „iCloud Mail“.
  • Deaktyvavimas neatšaukia jokio remonto ar „Apple Store“ užsakymo. Visi vykdomi „Apple Care“ atvejai bus išsaugoti, kol paskyra bus išaktyvinta, bet jūs negalėsite prie jų prisijungti. Visi susitikimai, kuriuos suplanavote „Apple Store“, bus atšaukti.
  • Jei esate užsiregistravęs „iPhone“ atnaujinimo programa , turite toliau mokėti už savo įrenginį.
  • Galite bet kada atnaujinti savo paskyros naudojimą pasirinkdami ją suaktyvinti iš naujo.
  • Kiti klausimai? Perskaitykite mūsų DUK.

Mes taip pat turime pamoką, kaip tai padaryti pakeiskite „Apple ID“ el. pašto adresą jei tai galėtų būti geriausias sprendimas jums.

Norėdami gauti daugiau pagalbos, kad kuo geriau išnaudotumėte „Apple“ įrenginius, peržiūrėkite mūsų vadovą ir šiuos straipsnius:


FTC: mes naudojame pajamas uždirbančias automatines filialų nuorodas. Daugiau.


kaip sinchronizuoti muziką su obuolių laikrodžiu